Аудиторські послуги від Компаніїї “МВ ГРУПП”


Аудиторські послуги які пропонує компанія «МВ ГРУПП», відрізняється сукупністю досвіду роботи (бухгалтерський досвід з 1984 року, а аудиторська практика з 1998 року) і кваліфікацією міжнародного класу, підтвердженої багаторічним наданням цих послуг нерезидентам України.  Крім того терміни і перелік  як процедур так і засобів їх здійснення регламентовані  нашими внутрішніми корпоративними стандартами, що є обов’язковими для усіх співробітників компанії. А якість самих стандартів оцінена Аудиторською палатою України.

Вартість аудиторських послуг наведена тут.

Перелік наших послуг, які ми надаємо:

Аудиторська перевірка (див. Детальніше) потрібна, перш за все, Інвестору і Акціонеру. Вона спрямована на захист прав власника /ів від зовнішніх загроз і внутрішніх ризиків. Тому аудиторські послуги  розподіляють на: зовнішній аудит і внутрішній аудит або контролінг. Тому аудит фінансової звітності (див. Тут),  є більш єфективним з великою суттєвістю (максимальною глибиною) перевірки.

Директору (не власнику) Аудит потрібен, як правило, для уникнення підозр власника. Це частіше за все Операційний аудит (з окремого питання).  Але розширений і у поєднанні з аналізом господарської діяльності, – здатний забезпечити прорив у рентабельності фірми.

Аудиторські послуги від компанії «МВ ГРУПП»,- це сукупність бухгалтерського досвіду з 1984 року та аудиторської практики з 1998 року.

Інформацію про вартість аудиторських послуг Ви можете отримати тут.