Реєстрація, ліквідація та реорганізація підприємств


Реєстрація, ліквідація та реорганізація підприємств, формально відносяться до області корпоративного права, але без аудитора (економіста) такі процеси, насправді, можуть вирішити тільки формальну частину проблеми і залишити заінтересованих осіб без вирішення питання по-суті.

Реєстрація підприємств має ту особливість, що статутні документи створені без участі юристів і економістів, можуть звести нанівець прибутковість створюваного підприємства, або до конфлікту інтересів засновників.

Для усунення подібних ризиків, знання законодавства не досить, необхідний і значний бізнес досвід, та й життєвий не завадить.

Наш професіоналізм економістів (аудиторів) і юристів, в поєднанні з їх багаторічним досвідом, спрацює при створенні належних установчих документів та реєстрації підприємства.

Ліквідація підприємства пов’язана перш за все з ризиком залишення “хвостів” при спішному і малокваліфікованному підході до проблеми.

Ми ліквідуємо підприємства не просто законним шляхом без “хвостів”, які ще треба знайти, але і попереджаємо їх регенерацію.