Історична довідка


Ласкаво просимо в ТОВ Консалтингову компанію “МВ ГРУПП” яка створена в 2009 році в місті Києві.

Директор компанії-Василевський Михайло Харитонович, сертифікат аудитора №004134 серії “А”, виданий Аудиторською палатою України 10.03.2000 р Створення компанії стало результатом перетворень потреб ділового середовища в країні та є групою добровільного незалежного професійного об’єднання партнерів.

Історичним ядром групи компаній «МВ ГРУПП» є Приватна аудиторська фірма «МВ ГРУПП», яка створена в 1998 році в м.Києві.

Професійну практика, з бухгалтерського обліку, співробітники фірми здійснюють з 1985 року.

Співробітники нашої фірми володіють системою ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності за міжнародними стандартами (МСФЗ / IFRS), а також трансформацією звітності з моменту реалізації програми переходу на міжнародні стандарти фінансової звітності в Україні, за сприяння міжнародних організацій USAID-IBTC в 2000 році.

Крім експертного володіння автоматизованими системами 1-С, наші фахівці практикують ведення бухгалтерського та управлінського обліку в автоматизованих системах іноземних партнерів, таких, наприклад, як “AARO” і ін.

Юридичний департамент Консалтингової компанії «МВ ГРУПП», працює з моменту заснування аудиторської фірми для забезпечення юридичної складової при аудиторських перевірках фірм, а також для надання комплексу послуг клієнтам не мають власного юридичного відділу. Самостійні послуги правозахисника для підприємств або фізичних осіб, а також аутсорсингу як юридичного відділу, так і кадрової служби, надаються департаментом з 2009 року.