Наша якість та страхування професійної відповідальності


Страхування професійної відповідальності Консалтингової компанії “МВ ГРУПП” проведено у ПрАТ «УАСК АСКА». Сума ризику визначається нашою компанією на кожен рік з урахуванням збільшення числа клієнтів і є базовою.

Страхування здійснюється також і додатково за бажанням клієнта. У цьому випадку клієнт сам Вибирай розмір відповідальності нашої фірми, що підлягає страхуванню, за контрактом з ним і оформляється додатково.

Корпоративна система контролю якості дає клієнтам Компанії “МВ ГРУПП” обґрунтовану впевненість у тому, що сама фірма та її персонал діють відповідно до: внутрішніх корпоративних стандартів, загально-професійних стандартів, регуляторними та законодавчими вимогами, а звіти, надані фірмою або її партнерами по Завданням, відповідають фактичним обставинам.

Система контролю якості фірми складається з політики, розробленої для досягнення цілей, зазначених вище і процедур, необхідних для впровадження і моніторингу відповідності цих заходів.

Внутрішній стандарт фірми № 8 «Система контролю якості аудиторських послуг» має наступну структуру:

Назва статті
Вступ 1 – 5
I. Терміни 6
II. Основні вимоги до організації системи контролю якості аудиторських послуг 7-10
III. відповідальність управлінського персоналу Фірми за якість 1-18
IV. Етичні вимоги 19-30
V. Ухвалення завдань, продовження співпраці з клієнтом та виконання конкретних завдань 31-43
VI. Людські ресурси 44-56
VII. Виконання завдань 57-100
VIII. Моніторинг відповідності політики та процедур контролю якості 101-117
IX. Документування процесу контролю якості на Фірмі 118-120
X. Перелік додатків 121
Метою цього стандарту є встановлення принципів і надання рекомендацій по відповідальності фірми щодо її системи контролю якості для аудиту та огляду історичної фінансової інформації, а також іншого надання впевненості та надання супутніх послуг.
Цей стандарт слід розуміти в контексті Частин А і В Кодексу етики професійних бухгалтерів Міжнародної федерації бухгалтерів (Кодекс МФБ).

Відповідальний за внутрішній контроль якості, в фірмі, директор компанії Василевський Михайло Харитонович з яким можна вийти наконтакт по телефону 044-599-55-75, або по електронній пошті direktor@mv-audit.com.ua