Аудиторські послуги і 300%


Аудиторські послуги від компанії “МВ ГРУПП” надають до 300 відсотків рентабельності

Аудиторські перевірки в поєднанні з Аналізом фінансової діяльності мають істотну рентабельність – від 100 до 5000%.

Практика ініціативного аудиту (проведеного за ініціативою зацікавленої! В доходах особи) показала, що: на порядок знижується шахрайство персоналу та витік інформації; за рахунок реорганізації управління; ефективність (читай рентабельність) угод укладаються і реалізованих виростає в рази; фінансові потоки стають прогнозованими, а витрати на зарплату отримують кількісне обґрунтування внеску співробітника в дохід підприємства.

Втім і при обов’язковий аудит (встановленому законодавством) можна отримати такий же ефект, при правильній постановці завдання аудиторам.

Оскільки методика аудиту регламентована в Україні міжнародних стандартів і обов’язкове до виконання усіма аудиторами згідно із законом, то замовник отримує реальну можливість отримати від аудиту не формальний ефект при обов’язковій перевірці, а дохід від висновків наданих нашими фахівцями. Замовник сам визначає глибину перевірки, а значить уроевнь рентабельності висновків перевірки їх дієвість і швидкість отримання доходу від витрат на аудит.